Nejnovější recenze ze sekce Katalytické lampy
produkt mam poprvé jsem spokojena
- design
- velký objem nádrže
- ovládání
Je to opravdu hezký kousek, který kromě funkce difuzéru slouží i jako ozdobný prvek interiéru. Jenom se mi zatím nepodařilo zjistit, jak mám difuzér nastavit, aby při automatickém vypnutí zhaslo i LED podsvícení.
Dárek pro muže.
- je nadherna <3
Dárek, spokojenost.
- moc pěkná lampa
- decentní provedení
- jemná, přesto upoutá pozornost
- hodí se do moderního interiéru i ke klasickému nábytku
- ani malá ani velká
- cenově dostupná
- Set ako darček sa lepšie predáva
- Zákazníkom sa páči farebná kombinácia, po vysvetkeni výhod a pouzitia katalytickej lampy si ju väčšina kúpi.
Maison Berger Paris dárková sada katalytická lampa Aroma + Energy Čerstvé tonikum 180 ml
Přidáno: 31. srpna 2020
(naposledy upraveno 19. září 2020)
Zakoupeno v bytove-parfemy.cz
Luxusně vypadající a hlavně funkční katalitycká lampa.
Krásné balení a super cena.
Produkty Maison berger Paris doporučuji !
hezký kousek
Krásná lampa která zapadne do jakéhokoli interiéru. Vždy po vaření zapálím a s vůní provoní celý byt. Tento produkt vřele doporučuji. Ostatní vůně které jsem používala, jako například do zásuvky,pach jen překryly ale toto je pohltí.
- Byl to dárek , tak snad dobrý.
- Snad nic.
Nemůžu hodnotit, byl to dárek.
- krásná dekorace, provoní a vyčistí vzduch
- mnoho vůní na výběr
- přijatelná cena
Kdysi jsem tuto lampu s vůní dostala pod stromeček,byl to krásný dárek a velké překvapení,protože jsem ani nevěděla,že něco takového existuje.Od té doby obdarovávám své blízké,přátele i kamarády těmito lampami.Sama jsem už vyzkoušela mnoho různých vůní a všechny jsou krásné a provoní váš domov.Myslím si,že cena odpovídá kvalitě a není nijak vysoká.
- Ačkoliv je produkt neutrální, má velice příjemnou, nevtíravou vůni
- Velká spotřeba, vyprchává i když není lampa v provozu
- Krásná dekorace , a příjemná vůně
- Skvělý dárek.
- Kvalitní provedení
- Nádherně pročistí a provoní vzduch v místnosti
- moje první zkušenost s lampou, jednoduché, účinné
- může odradit vůně náplně, než začne katalytická reakce
Jsem nováček a použití lampy je naprosto jednoduché. Kvituji také to, že nehrozí např. požár, jako u vonných svíček. Vzduch se jeví pročištěný.
krásná lampa, splnila očekávání.
Zobrazuji 101 - 120 ze 264 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...14 Další »